П`ятниця, 29.03.2024, 05:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 3 » Відзначення 30-річчя Організації ветеранів України.
22:41
Відзначення 30-річчя Організації ветеранів України.

 З нагоди 30-річчя створення районної організації ветеранів України в центрі позашкільної  роботи та дитячої творчості пройшли  урочистості за участю голови районної організації ветеранів війни і праці Юрченко Олени Юріївни, кавалера «Ордену Княгині Ольги» Заслуженого ветерану  України». Без участі такої авторитетної громадської організації важко уявити українське суспільство.

– Тішить, що наші ветерани залишаються соціально активними і роблять чималий внесок у розбудову району, країни. Тож бажаю всім довгих років життя і миру.

Організація ветеранів України є добровільною Всеукраїнською громадською організацією ветеранів Великої Вітчизняної війни, інших війн і воєнних конфліктів, ветеранів праці, військової служби і органів внутрішніх справ. Головною метою Організації є всебічний захист прав, соціальних, економічних, вікових та інших інтересів ветеранів війни, праці, військової служби і органів внутрішніх справ, інших пенсіонерів – громадян похилого віку. Організація була створена за ініціативою ветеранської громадськості на Першій Установчій конференції ветеранів війни і праці, яка відбулася  1996 року.

Олена Юріївна поділилась з присутніми свята про історію створення організації, доробками які зроблені для захисту ветеранів, та планами на майбутнє. А молодому поколінню побажала бути гідними захисниками нашої вітчизни.

Гуртківці центру  тепло із цікавістю приймали активну участь  у цій зустрічі.

Директор ЦПРДТ Тетяна Василівна Тидір зачитала вітальну адресу  з приводу 30-річчя організації ветеранів України.

 Шановні ветерани ВОЛОВЕЧЧИНИ!

Щиро вітаю вас із визначною датою – 30-ю річницею заснування районної ветеранської організації!

Протягом усіх цих років ветеранська організація бере активну участь у житті нашого краю, патріотичному вихованні молоді, організації цікавого дозвілля для людей поважного віку, піклується про ветеранів війни, підтримує українських військових в зоні АТО.

Важко перелічити всі ваші добрі справи. Ваш життєвий досвід, теплота ваших сердець, оптимізм, активна громадська позиція є найкращим прикладом для усіх нас, а найбільш за все – для підростаючого покоління.

Побільше передавайте знання і досвід молоді й дітям, діліться з ними спогадами, давайте поради, розповідайте історичну правду про важкі часи війни і повоєнне лихоліття.

Шановні ветерани, на життєвому шляху кожного з вас було багато важких випробувань. Ви пройшли їх з мужністю, гідністю та честю.

Ми засвідчуємо свою глибоку шану і повагу вашій стійкості, честі, працьовитості.

Від щирого серця бажаємо нашим ветеранам здоров'я, радості, оптимізму і благополуччя, злагоди, взаєморозуміння та миру.

 

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 515 | Додав: admin_sajty | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz