П`ятниця, 29.03.2024, 13:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 20 » Герої не вмирають
17:06
Герої не вмирають

         Нещодавно в Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості пройшов черговий масовий захід «Герої не вмирають» присвячений воїнам АТО – захисникам нашої України.

Мета заходу: виховувати глибокі патріотичні почуття, причетність і відповідальність за все, що відбувається в країні, вдячність тим, хто віддав за неї життя; формувати активну громадянську позицію школярів щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів, повагу, толерантність до інших народів, віру в краще майбутнє України.

     Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна. Ще кілька років тому, ми не могли собі і уявити, що знову на нашу Батьківщину прийде війна. Люди об‘єдналися проти російського агресора. На полі битви – захисники, воїни.

     Важка це праця захищати мир! Односельчани, вихідці з нашого селища є учасниками АТО. Вони залишили свої домівки і нашу квітучу Закарпатську землю, щоб захищати Україну, її волю, її незалежність. Багато із наших земляків пішли на війну добровольцями. Їм болить те, що розривають на шматки нашу землю, і ми віримо, що вони відстоять цілісність нашої держави, її волю, її пісню, золоті українські жита і мир. Нам є що захищати, нам є що берегти! І цей святий обов’язок виконують воїни незалежної України.

      В прагненні підтримати наших відважних воїнів єднаються і дорослі, і діти. Тому сьогодні у цьому затишному залі ми раді теплій зустрічі із своїми героями – земляками.

      Тож сьогодні ми вітаємо наших героїв - воїнів – земляків, яких ми запросили, щоб сказати їм найщиріші слова вдячності за їх відвагу, мужність та героїзм.

Хвилиною мовчання вшануваии нашого земляка Ігнатишина Руслана і всіх солдатів, які загинули на війні, захищаючи нас, і які назавжди в нашій пам’яті залишаться героями.

    Запрошений на захід земляк Валерій Солкуп розказав гуртківцям центру про деякі моменти перебування в АТО,відповів на питання які задавали йому присутні гуртківці.

На згадку, від учасників заходу, подарували свої вироби гуртківці центру.

Сумним набатом в селах і містах,

Звучать слова: « Герої не вмирають!»

Вони живуть навіки у серцях

І в пам’яті народу України.

Культорганізатор Рудейчук В.В.

 

 

 

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 633 | Додав: admin_sajty | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz