Четвер, 25.04.2024, 20:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Засідання РМО педагогів-організаторів на базі Скотарської загальноосвітньої школи імені Руслана Ігнатишина
18:47
Засідання РМО педагогів-організаторів на базі Скотарської загальноосвітньої школи імені Руслана Ігнатишина

         13 жовтня 2016 року на базі Скотарської загальноосвітньої школи імені  Руслана Ігнатишина відбулося ІІ засідання районного методичного об’єднання педагогів-організаторів на тему: «Творча особистість педагога-організатора у навчально-виховному процесі».

      У роботі РМО взяли участь 13 педагогів-організаторів району, заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Михайлівна Могіш, директор та методист Центру позашкільної роботи і дитячої творчості.

          На засіданні розглядалися такі питання:

  • «Про освітній потенціал виховної роботи в умовах модернізації навчального середовища»;
  • «Про навчально-методичне забезпечення виховної роботи в школі»;
  • «Про творчу особистість педагога-організатора у навчально-виховному процесі»

        У своїх доповідях ділилися досвідом роботи педагоги-організатори Жденіївської ЗОШ І-ІІІ ст. – Цап Г.В., Лазівської ЗОШ І-ІІ ст. – Гафинець Л.Ф. та Канорської ЗОШ І-ІІ ст. – Кобрин В.О.

        Своїм неабияким досвідом роботи ділилася педагог-організатор Скотарської загальноосвітньої школи  Ганна Іванівна Ковчар. Вона підготувала та провела масовий захід патріотичного спрямуваня «Україна – моя молитва», в якому відтворено події Козацтва, Першої та Другої світової війни, війни в Афганістані та події які зараз відбуваються на сході України.

       Учні закликали гостей у молитві згадати усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Своїми патріотичними піснями, віршами підростаюче покоління ще раз переконало, нас дорослих, що вони є справжніми патріотами своєї незалежної держави. Декламуючи вірш «Мамо, не плач, я повернусь весною», не стримували сліз ні гості, ані ведучі заходу. Важливим фактором є те, що учні самі дійшли висновку що вислів «Слава Україні – Героям  слава!» перестали бути просто вітанням, це вже віддання шани найкращим, адже саме їхню школу переіменовано на честь загиблого земляка Руслана Ігнатишина, який захищав незалежність та територіальну цілісність України в  зоні АТО.

      Такі зустрічі залишають у душах і серцях підростаючого покоління глибокі і незабутні сліди, вчать шанувати і пам'ятати історію свого народу.

        Напередодні свята Дня українського  козацтва та релігійного свята Покрови з вітальними словами до присутніх звернувся директор школи. Михайло Михайлович Беца, побажав усім міцного здоров’я, надалі залишатися гідними громадянами своєї держави та опіки Пресвятої Богородиці.

 

 

 

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 723 | Додав: admin_sajty | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz