Четвер, 25.04.2024, 08:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Листопад » 10 » Засідання РМО педагогів-організаторів на базі Гукливської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів
17:04
Засідання РМО педагогів-організаторів на базі Гукливської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

         09 листопада 2017 року на базі Гукливської загальноосвітньої школи відбулося ІV засідання районного методичного об’єднання педагогів-організаторів на тему: «Виховання національної свідомості учнів через систему виховної роботи педагога-організатора».

         У роботі РМО взяли участь 14 педагогів-організаторів району, заступник директора з навчально-виховної роботи Любов Василівна Козик, директор Центру позашкільної роботи і дитячої творчості Тетяна Василівна Тидір та методист Людмила Василівна Чорней.

          На засіданні розглядалися такі питання:

  • «Про виховання національної свідомості учнів через систему виховної роботи педагога-організатора»;
  • «Про роль учнівського самоврядування у формуванні життєвих компетентностей школярів»;

- «Про навчально-методичне забезпечення виховної роботи в школі»

        У своїх доповідях ділилися досвідом роботи педагоги-організатори Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст. – Красуцька В.Й., Біласовицької ЗОШ І-ІІ ст. –Чекета Л.В. та Завадської ЗОШ І-ІІ ст. – Магаль О.М..

         Своїм досвідом роботи поділилася і педагог-організатор Гукливської загальноосвітньої школи  Оксана Михайлівна Ткачук. Вона підготувала та провела масовий захід до Дня української писемності і мови  «Рідна мова моя калинова», в якому відтворено красу і багатство української мови, показано почуття національної гідності. У заході педагог-організатор використовувала різні форми і методи роботи, де прививала учням любов до рідної мови, рідного краю та бажання розмовляти рідною мовою.

        Учні декламували поезії Дмитра Павличка, Дмитра Білоуса, Лесі Українки, Тараса Шевченка, Івана Франка, співали пісень, ділилися легендами та співали «Гімн українській мові».

        Своїми патріотичними піснями, віршами підростаюче покоління ще раз переконало, нас дорослих, що вони є справжніми патріотами своєї незалежної держави.

       Такі зустрічі залишають у душах і серцях підростаючого покоління глибокі і незабутні сліди, вчать шанувати і пам’ятати історію свого народу.

       

      Насамкінець з вітальними словами звернувся до гостей  директор Гукливської загальноосвітньої школи Володимир Євгенович Гребеняк, побажав усім міцного здоров’я, надалі залишатися гідними громадянами своєї держави і ніколи не цуратися своєї мови та рідного краю.

    Адміністрація ЦПРДТ щиро дякує дирекції Гукливської загальноосвітньої школи за проведення районного М/О педагогів-організаторів на базі їхньої школи.

 

 

 

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 721 | Додав: admin_sajty | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz