П`ятниця, 29.03.2024, 03:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 1 » Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування «Вчимося демократії разом»
15:57
Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування «Вчимося демократії разом»

«Вчимося демократії  разом», саме під такою назвою 29 – 30 жовтня 2015 року в м.Києві відбувся Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів, організований Міністерством освіти і науки України спільно з Українським державним центром туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання. У заході взяли участь близько 120 лідерів та їх керівників з усієї України.          

Закарпаття представляли переможці обласного конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування – Антон Гроза (м.Ужгород), Богдана Буркало (Виноградівський р-н), Антоніна Заводяк (Воловецький р-н) та координатор учнівського самоврядування в області.

У перший день збору на базі «Юний турист» Київського центру дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання для юних лідерів було проведено туристичний квест «Осінні старти» з елементами спортивного орієнтування, а також тренінги «Урегулювання конфліктних ситуацій», «Делегування повноважень в учнівському самоврядуванні», «Я-лідер».

Другий день розпочався із зустрічі в Українському державному центрі позашкільної освіти учасників збору з депутатом Миколою Кулебою, Уповноваженим Президента України з прав дитини. Спілкування відбувалось у форматі «вільний мікрофон», тож лідери мали можливість розповісти про проблеми, отримати відповіді на запитання щодо забезпечення прав дітей та обговорити особливості підтримки учнівських проектів. Також було представлено новостворений механізм захисту прав дитини – телефон Національної дитячої «гарячої лінії», яким може скористатися будь-яка дитина в Україні, права якої порушуються.

По завершенні заходу делегація Закарпатської області була нагороджена грамотами Українського державного центру позашкільної освіти за активну діяльність з питань співпраці з органами місцевої влади та за активну участь у підготовці та проведенні Всеукраїнського збору лідерів учнівського самоврядування.

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 563 | Додав: admin_sajty | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz