Субота, 20.04.2024, 06:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 4 » Всеукраїнський форум "Діти змінюють світ"
11:50
Всеукраїнський форум "Діти змінюють світ"

         У День захисту дітей Президент України Петро Порошенко зустрівся з лідерами учнівського  самоврядування України. У Всеукраїнському дитячому форумі «Діти змінюють світ» взяли участь лідери з усієї України. Закарпатську область на зустрічі представляли 7 лідерів, до складу яких входив І віце-президент районної асоціації лідерів учнівського самоврядування Воловецького району - Омецінський Олександр. У тематичних групах діти обговорювали питання як школа може навчити свободи; як вчитель може допомогти учневі бути по-справжньому вільною людиною; яку найважливішу мудрість має винести школяр з української школи; як плекати творче мислення; як школа може допомогти бути українцем. Глава держави також приєднався до обговорення цих тем.

        Вітаючи учасників форуму з Міжнародним днем захисту дітей, Петро Порошенко побажав кожному починати зміни  з себе і зазначив, що «мріє жити в країні, символом майбутнього якої є такі діти».

         Глава держави наголосив, що саме громадянське суспільство, небайдужі громадяни України, сприяють тому що країна ставала привабливішою, демократичною, сильною, економічно розвинутою та справедливою.

         «Ми будуємо нову країну. Ви є майбутнім України і я пишаюся, що в України є таке красиве, чисте, вільне, патріотичне майбутнє», - звернувся Президент до учасників Форуму.

         Діти представили Петру Порошенку своє бачення та пропозиції розвитку по кожному із напрямків, бачення їх майбутнього та майбутнього України. Зокрема, які зміни потрібні у навчальному процесі, аби кожна дитина почувалася у школі комфортно, запропонували своєрідний рейтинг вчителів, який би складався на основі досягнень їх учнів,результатів ЗНО. Порушувалося питання збільшення ролі та повноважень учнівського самоврядування.

        Глава держави висловив підтримку багатьом озвученим ініціативам. «Ми живемо зараз в новому світі, який має інші потреби і потребує іншої освіти. Я тішуся тому, що спостерігаю нові підходи», - сказав Президент під час спілкування.

        Насамкінець Петро Порошенко побажав всім присутнім бути вільними своїми думками, бо воля є символ України, бути відповідальними у своїх рішеннях, своїх думках і бути щирими у своїй любові до України.

 

 

                                                                     

 

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 543 | Додав: admin_sajty | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz