П`ятниця, 19.04.2024, 04:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Свято осені – «Осінній вернісаж»
16:24
Свято осені – «Осінній вернісаж»

      Осінній вернісаж  – це гарне осіннє свято, яке дуже полюбляють гуртківці Центру позашкільної роботи і дитячої творчості. Осінь у нашому регіоні надзвичайно красива, вона здатна налаштувати на ліричний лад і надати романтичний настрій.

      Як правило, осіннє свято у закладі, це святкова постановка для підняття настрою, веселі конкурси, запальні пісні про осінь, чарівні танці та виставка осінньої творчості.

  Відмінно допомагають урізноманітнити даний захід, заздалегідь підготовлені вихованці ЦПРДТ. Такий підхід дозволяє перемогти осінню нудьгу і зробити свято по-справжньому веселим і незабутнім.

    20 жовтня 2016 року юні таланти: Тидір Олег і Дьорка Марія; Чорней Андрій і Петрович Валентина; Понзель Віталій і Бодак Олександра; Тербан Максим і Галтавер Вікторія; Чекета Микола і Коріш Надія, мали змогу позмагагатися за титул «Міс і Містер Осінь – 2016». Юні леді і джентельмени проходили ряд завдань у яких проявили себе як активні, ініціативні, винахідливі та наполегливі у досягненні поставленої мети. Журі підвели підсумки, нагородили конкурсантів за номінаціями. Всі уасники дійства нагороджені заохочувальними призами.

       Виставка  «Осінні барви», розорнута у фой’є закладу, милувала всіх присутніх своєю неповторністю та творчістю, виготовлених робіт з природного матеріалу. Це і картини з квітів, панно з природного матеріалу, копозиції з сухоцвітів, топіарії (декоративні деревця), декоративні пляшки, українські обереги. Журі оцінили творчість кожного гуртка.

     За перемогу у виставці-кокурсі «Осінні барви»  директор ЦПРДТ  Т.Тидір нагородила грамотами гуртки за такими номінаціями:

   - гурток «Народна творчість» керівник Дзямко Л.В. – у номінації «Дари осені»;

   - гурток «Екологічний дизайн» керівник Ласко М.І. –  у номінації «Осінні дива»;

   - гурток «Сучасний танець» керівник Ситнік Д.О. –  у номінації «Черпаємо з природи»;

   - гурток «Основи інформаційних технологій» керівник Гребенач С.І. –  у номінації «Осінь казку нам дарує»;

  - гурток «Декоративно-прикладне мистецтво» керівник Піньо Т.Ф. –  у номінації «Осіння фантазія дитячої творчості».

    Метою проведення таких заходів є виховання любові до праці, розвиток творчих здібностей вихованців, вміння бачити красу, виховувати любов,  повагу до своєї землі, рідного краю; знайомити з традиціями українського народу.

 

 

Категорія: Свята і ранки в Центрі | Переглядів: 1692 | Додав: admin_sajty | Теги: «Осінній вернісаж», Свято осені | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz