Четвер, 25.04.2024, 19:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 107
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 23 » Районний звітно-навчальний збір лідерів учнівського самоврядування
10:19
Районний звітно-навчальний збір лідерів учнівського самоврядування

23 травня 2018 року у Воловецькому центрі позашкільної роботи і дитячої творчості проходив звітно-навчальний  збір лідерів учнівського самоврядуванн, на який з’їхалися лідери та педагоги з усіх куточків регіону.

    Теми заходу непрості і водночас дуже актуальні: «Стоп Булінг» та «Ярмарок професій».

       У заході взяли участь: директор ЦПРДТ Тетяна Василівна Тидір, координатор лідерів учнівського самоврядування в районі Людмила  Василівна Чорней, педагоги-організатори району та лідери учнівського самоврядування. Форум урочисто розпочався Гімном України, після якого, за вагомий внесок у розвиток учнівського самоврядування, було нагороджено ІІ віце-президента районної асоціації лідерів та педагога-організатора Біласовицького освітнього закладу. Про свою діяльність роботи звітували президент РАЛУС «Європа+» Юліана Лакатош та І віце-президент Ірина Козик.

     Для того, щоб хоч якось привернути увагу дітей та дорослих до болючої проблеми та розробити план дій, щоб запобігти його поширенню, лідерами учнівського самоврядування були представлені плакати на тему булінгу.

     Майстер-класи та тренінги для майбутніх управлінців проводив психолог Воловецького освітнього закладу, духовний наставник, священнослужитель Свято-Троїць-Кирило-Мефодіївського жіночого монастиря м.Сваляви; голова районного відділу Єпархіального відділення у справах сім’ї та молоді у Воловецькому та Свалявському районах, протоієрей – Василь Михайлович Бабець.

     Поважними гостями заходу були: голова районної ради - Іван Ілліч Лопіт, начальник відділу у справах сім’ї та дітей управління соціального захисту населення РДА - Тетяна Миколаївна Беца, журналіст, редактор районного часопису «Голос Верховини», стаж роботи якого понад сорок років - Йосип Йосипович Бігарій; молода, перспективна леді-перукар, за фахом вчитель початкових класів з правом викладання іноземної мови – Варга Марина Михайлівна; про професію баріста та варіння смачної кави розповідала молода бізнесвумен, власниця кав’ярні «Кофе Хауз»  Тетяна Романова; у питаннях щодо розвитку туризму ділився досвідом заступник селищного голови по виконавчій роботі, голова асоціації сприяння туризму «Шипіт» Сергій Васильович Грига. Незважаючи на те, що програма заходу видалася надзвичайно насиченою, кожен з учасників взяв для себе корисну інформацію, яку зможе втілити у своїй школі та поділитися з однолітками.

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 1030 | Додав: admin_sajty | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz